Singlebeam (jednosnopni):

 

Elac HYDROSTAR

4300

HYDROSTAR 4300 je jednosnopni, dvofrekventni (30/200 KHz) dubinomjer s mogučnošću montaže na male brodove za izmjeru u plitkim ili srednje dubokim vodama.

Postiže visoku točnost do 1000m, ima kompenzator valovanja i automatsku korekciju pri promjeni brzine zvuka. Isporučuje se sa sondom i kitom za instalaciju (INOX sekvencijalna šipka za sondu i GNSS).

HYDROSTAR 4300 je idealan alat za batimetrijska mjerenja na malim brodovima (gumenjaci, pasare i sl.). Njegova mala težina (sonde i procesora) čini ga lako prenosivim. Procesor je u zaštitnom koferu, potpuno vodootporan.

preuzmi brošuru u pdf formatu

 

4900

HYDROSTAR 4900 digitalni dubinomjer za oceanografska i hidrografska mjerenja s frekvencijama od 10 kHz do 1 MHz za mjerenja na srednje i dubokim vodama s mogučnošću klasifikacije sedimenata. Integrirano računalo sa Windows operativnim sustavom i hidrografskim softverom, sprema podatke na interni tvrdi disk.

HYDROSTAR 4900 može obavljati mjerenja sa 4 usporedne sonde. Ugrađen kompenzator valovanja i mjerač brzine zvuka.
Domet mjerenja dubine do 10.000m s točnošću od 0.25% dubine. Isporučuje se sa 6 različitih sondi (prema zahtjevu) već prema dubini do koje se izvode mjerenja.

preuzmi brošuru u pdf formatu

 

Instalacija, obuka, podrška

Korisnicima i kupcima hidrografskih instrumenata osiguravamo stučnu pomoć pri odabiru opreme, instaliramo opremu na plovilo, podešavamo sve parametre potrebne za hidrografsku izmjeru, provodimo obuku mjerenja i procesiranja podataka i osiguravamo podršku i održavanje. "Ključ u ruke"! Trogodišnje iskustvo instalacija i rada sa hidrografskim instrumentima i softverima, spajanja sa različitim GNSS sustavima, jamstvo su naše stručnosti.

Navedeni dubinomjeri u potpunosti zadovoljavaju uvijete pravilnika o obavljanju hidrografske djelatnosti, ministarstva pomorstva prometa i veza.

Najam opreme

U mogućnosti smo ponuditi i najam vrhunske opreme za izvođenje hidrografske djelatnosti. Oprema se iznajmljuje isključivo u kompletu, sa plovilom i stručnjakom za hidrografsku izmjeru. Detaljnije ...