GPS: GIS    MMCX nije dostupno                                                                              preuzmi brošuru u pdf formatu

 

Ashtech Mobile Mapper CX

 

GLONASS i Magellan BLADE tehnologija, Što je BLADE? Što donosi GLONASS osim dodatnih satelita?

Pretplatite se na Newsletter o novostima u svijetu geodetskih instrumenata i GNSS prijemnikaMobileMapperTMCX je fleksibilan, visoke točnosti i robustan ručni GPS prijemnik za univerzalnu GIS uporabu. Kompatibilan je sa Windows CE GIS aplikacijama, MobileMapper CX omogućava u realnom vremenu sub-meter i čak sub-foot točnost u post-procesu.

Podržava bežične tehnologije (Bluetooth i WLAN), DGPS mrežne mogućnosti, mogućnost velike memorije, promjenjiva jednodnevna baterija, ugrađena alfanumerička tipkovnica, dizajniran je da izdrži ekstremne vanjske uvjete što osigurava da MobileMapper CX bude besprijekornih performansi i produktivnosti.

Zajedno sa Ashtech MobileMapping aplikacijom, MobileMapper CX vam nudi sva rješenja za vaše GIS potrebe. Softver je intuitivan, čineći profesionalnu uporabu bržu i jednostavnu sa minimalnim obučavanjem uključujući i GPS mogućnosti koje stvarno trebate, bez pretjerano natovarenih, kompliciranih i rijetko korištenih funkcija.


Upravljan sa snažnim office softverom, MobileMapper Office, MobileMapper CX pruža jasan i jednostavan prikaz podataka, uređivačke i eksport mogućnosti. MobileMapper CX će vam pomoći da kreirate ili obnovite karte za analize i spremanje u GIS.

Mobile Mapper CX


 

Značajke visokih performansi:

  • U realnom vremenu sub-meter točnost i sub-foot u post-procesingu

  • Otvorena platforma bazirana na Windows CE.NET 5.0

  • Višestruki DGPS modovi: SBAS, Beacon, NTRIP, RTCM

  • Podržava Bluetooth i WLAN tehnologije

  • Izmjenjiva SD memorijska kartica (do 4GB)

  • Robusan i vodootporan

  • Izmjenjiva baterija

  • Ugrađena alfanumerička tipkovnicaPrednosti MobileMapper CX-a:

Fleksibilnost: Dizajn otvorene platforme dopušta vam da koristite MobileMapper CX sa Magellan Mobile Mapping softverom ili sa mnogim drugim podržanim GIS aplikacijama od autoriziranih poslovnih partnera.

Preciznost: Višestruki DGPS modovi i konfiguracije osiguravaju da je uvijek moguće točno pozicioniranje. Sub-meter točnost u realnom vremenu sada je realnost sa MobileMapper CX-om, a sub-foot točnost se dostiže u post-procesingu.

Dostupnost: Za skoro pola cijene od usporedivih GPS/GIS uređaja na tržištu, MobileMapper CX vam daje slobodu da opremite vaš tim sa kompletnim GPS/GIS rješenjem.

Robusnost: Uzburkane vode i vodopadi nisu ništa za MobileMapper CX. Sa svojim gumiranim kućištem i otpornosti na vodu možete ga koristiti bilo gdje, bilo kada.

preuzmi brošuru u pdf formatu