GPS: RTK                                                                                                         preuzmi brošuru u pdf formatu

 

Magellan Z-Max.Net L1/L2 RTK

 

Pretplatite se na Newsletter o novostima u svijetu geodetskih instrumenata i GNSS prijemnika


Mrežna generacija

Z-Max.Net je nova generacija uređaja za mjerenje od Magellan Professional. .Net generacija nudi NTRIP, GPRS i RTCM V3.0 mrežnu komunikaciju. Z-Max.Net je vrlo precizan i s poboljšanim performansama za sve vrste mjerenja.

Mjerenje Vašim načinom
Ultra fleksibilan Z.Max.Net mjerni sistem daje Vam potpunu kontrolu mjerenja. Bilo koju konfiguraciju izaberete, Z-Max.Net se prilagođava Vašim uvjetima mjerenja i daje najbolje performanse. Z-Max.Net Vas oslobađa tipičnih ograničenja s opremom i drži Vas u korak s vremenom.

Z-Max.Net podržava današnje zahtjeve kao i sutrašnje:

  • Mjerenja u NTRIP, VRS ili FKP mrežama.

  • Odaberite način komunikacije: UHF, GSM/GPRS, jedinstvena kombinacija UHF+GSM/GPRS modula ili vanjskog izvora.

  • Lako prebacivanje iz post-procesinga u RTK ili usporedan rad

  • Koristite Z-Max.Net kao bazu ili rover

Sloboda mjerenja
Inovativni dizajn nudi komfor i lakoću uporabe. Odvojivi moduli čine jednostavnim promjene konfiguracije i nadogradnje sistema.

Upotrijebi intuitivnu tipkovnicu ili Bluetooth bežični terenski terminal za obavljanje mjerenja bez ograničenja. Konfiguriraj tvoj Z-Max.Net "all-on-the-pole" ili u udobnom ruksaku za duga mjerenja.

Modularni dizajn i fleksibilnost nadogradnju čine jednostavnom i jeftinom, štiteći Vašu investiciju i osiguravajući brzi povrat uloženog.


Izvucite maksimalno iz Vašeg GPS-a
Z-Max.Net daje najjači RTK na tržištu. Kombinacija jedinstvenih tehnologija iz Magellan-a omogućava Vam da optimizirate svoje vrijeme i povećate dobit. Z-Max.Net nudi inicijalizaciju u dvije sekunde, prošireno područje djelovanja čak do 50km i smanjuje vrijeme prikupljanja statičkih podataka za 50%.

  • Patentirani Z-TrackingTM i napredni multipath osiguravaju najjaču centimetarsku točnost čak i u uvjetima slabog signala.

  • Instant-RTK tehnologija povećava produktivnost mjerenja omogućavajući inicijalizaciju u samo dvije sekunde: Najbrže na tržištu.

  • Magellan-ov jedinstveni LRK, Long range kinematic tehnologija, kombinira brzu, real-time centimetarsku točnost u krugu i do 50km.

  • Najsuvremenija PrismTM tehnologija smanjuje prikupljanje podataka za 50% kod post-processed mjerenja.

Korištenjem najsuvremenijih tehnologija, Z-Max.Net osigurava izvanrednu RTK pokrivenost i pouzdanost podataka čak i u teškim uvjetima.

Kompletno rješenje
Z-Max.Net povećava mjerne mogućnosti, poboljšava kvalitetu podataka i nadograđuje ih pomoću opsežnog paketa softverskih alata:

  • FAST SurveyTM terenski softver koji pojednostavljuje prikupljanje podataka i real-time operacije.

  • GNSS SolutionsTM uredski softver, daje snažnu podršku većini aplikacija, obrađuje i real-time i post-procesing podatke u istom projektu.

Z-Max.Net nudi najbolje, u uredu i na terenu, sa ugrađenim robusnim uredskim softverom i najsuvremenijim data kontrolerima. Z-Max.Net nudi dva vrhunska terenska terminala: MobileMapperTM Cx od Magellan-a i klasični AllegroTM od Juniper Systems Inc.

Značajke koje posjeduje su ekran u boji osjetljiv na dodir, SD karticu, USB i Bluetooth bežičnu tehnologiju, osiguravaju robusni, jednostavan za uporabu, bez kabela RTK rover.

U kombinaciji s MobileMapper CE, Z-Max.Net postaje jedini mjerni sustav na tržištu koji uključuje dodatni ručni GPS za brojne aplikacije (GIS, navigacija i više).

preuzmi brošuru u pdf formatu