Singlebeam (jednosnopni-dvofrekventni):

 

ValeportVALEPORT MIDAS SURVEYOR

MIDAS Surveyor profesionalni je jednosnopni, dvofrekventni dubinomjer, 33kHz (rezolucija 0.01m) / 210 kHz (rezolucija 0.04m), s mogučnošću montaže na male brodove za izmjeru u plitkim ili srednje dubokim vodama.

Postiže visoku točnost od 0.01m (0.02%), ugrađena interna punjiva baterija (do 24 sata rada) s mogučnošću vanjskog napajanja.
Interni GPS za pozicioniranje točnosti 2m (SBAS, WGS84 ili lokalni koordinatni sustav), priključak za vanjski RTK GNSS prijemnik. Vanjski priključci za mjerač brine zvuka, mjerač slanosti, kompenzator valovanja.
Pospremanje podataka mjerenja u FLASH internu memoriju.
Upravljanje uređajem preko kontrolnog grafičkog zaslona sa 16 tipaka.

Isporučuje se sa dvofrekventnom sondom i SurveyLog softverom za izvoz podataka (prezentacija podataka u grafičkom obliku ili ASCII formatu - XYZ)

MIDAS Surveyor je idealan alat za batimetrijska mjerenja na malim brodovima (gumenjaci, pasare i sl.). Njegova mala težina (sonde i procesora) čini ga lako prenosivim. Procesor je u zaštitnom koferu, potpuno vodootporan.

preuzmi brošuru u pdf formatu

 

   

Instalacija, obuka, podrška

Korisnicima i kupcima hidrografskih instrumenata osiguravamo stučnu pomoć pri odabiru opreme, instaliramo opremu na plovilo, podešavamo sve parametre potrebne za hidrografsku izmjeru, provodimo obuku mjerenja i procesiranja podataka i osiguravamo podršku i održavanje. "Ključ u ruke"! Desetgodišnje iskustvo instalacija i rada sa hidrografskim instrumentima i softverima, spajanja sa različitim GNSS sustavima, jamstvo su naše stručnosti.

Navedeni dubinomjeri u potpunosti zadovoljavaju uvijete pravilnika o obavljanju hidrografske djelatnosti, ministarstva pomorstva prometa i veza.