DJI PHANTOM 4 Pro/Advanced

Predstavljamo najnoviji dron za precizna geodetska snimanja iz zraka
za svaki geodetski ured

Jednostavno, pouzdano, precizno, automatizirano!


DJI
je vodeći proizvođač dronova u svijetu za razne namjene.
Phantom 4 Pro
najnoviji je proizvod - dron, koji izvrsno odrađuje zadatke preciznog snimanja u geodeziji za potrebe fotogrametrije. Plug And Play opcija - izrazito jednostavan u pripremi za misiju i u samom letu.

Opremljen je žiroskopom, 4K kamerom, pouzdanim autopilotom, snažnim motorima kao i prednjim senzorom za rano otkrivanje prepreka.
Phantom 4 Pro je idealan za geodetska snimanja. Težina letjelice je 1.3kg s baterijom i osigurava 30 minuta leta s automatskim poljetanjem i slijetanjem + manualni mod letenja.DJI Phantom 4 Pro
potpuno je automatiziran, kompletan sustav te osigurava visoku točnost snimanja iz zraka kamerom s 20MPix. Osim automatskog navođenja, moguće je upravljati i ručno putem velikodometnog daljinskog kontrolera kao i snimati fotografije pod kute (za bočne strane objekata). Operateru je na raspolaganju više sigurnosnih sustava radi očuvanja integriteta letjelice.
GPS sustav prima GPS i GLONASS signale.

Visoka pouzdanost ovog sustava osigurana je s 4 neovisna motora s rotorima od izdržljivog materijala. Upravljanje dronom izvodi se s daljinskim kontrolerom dometa 7km kao i pogled iz kamere putem mobilnog telefona, tableta i sl. (Android, iOS).

 

NOVO! DJI Phantom Advanced / Pro s PADOBRANOM
 

 • ● Automatsko izbjegavanje prepreka

  ● Praćenje objekta u pokretu koristeći ActiveTrack.

  ● TapFly vam omogućava letenje putem zaslona na dodir.

  ● Pametni "return to home" koji putem izbjegava prepreke.

  ● 30 minuta maksimalno trajanje leta, maksimalni domet do 7km u CE modu.

  ● Maksimalna brzina 20m/s

  ● Integrirani gimbal za vrhunsku stabilnost kamere.

  ● Poboljšani sistem za pozicioniranje.U kompletu tri (3) baterije od LiIon-Poli 5350mAh (opcija), osiguravaju i 30 minuta neovisnog leta po bateriji (ukupno do 90 min). Rezervni rotori, punjači, kontroler s podesivim nosačem.


Planiranje misije

U kompletu isporučuje se
Pix4D Capture za planiranje misije mjerenja, kreiranje plana leta, podešavanje osnovnih parametara te kontrolu misije. Program potpuno automatski kreira plan leta na osnovu željenih parametara, kako bi na najoptimalniji način pokrio teren iznad kojeg se izvodi let. Program se koristi na smartphoneu ili tabletu.

Crikularna misija - za snimanje tornjeva, visokih zgrada i sl.

Poligonalna misija - snimanje točno određenog poligona

Double Grid misija - snimanje s ukoso postavljenom kamerom
za eliminaciju mrtvih kuteva


 

 

Programska i hardverska podrška

Korisnicima i kupcima DJI Phantom 4 Pro/Advanced sustava osiguravamo stučnu pomoć pri odabiru opreme, instaliramo opremu, podešavamo sve parametre potrebne za izmjeru, provodimo obuku mjerenja i procesiranja podataka i osiguravamo podršku i održavanje. "Ključ u ruke"!
 

U paketu osiguravamo program za izradu preciznih georeferenciranih 2D (orto-foto) i 3D (oblak točaka, MASH) modela:


Klikni za detaljnije o Pix4D