DJI PHANTOM 4 RTK

Predstavljamo najnoviji RTK dron za precizna geodetska snimanja iz zraka
za svaki geodetski ured

Jednostavno, pouzdano, precizno, automatizirano!


DJI
je vodeći proizvođač dronova u svijetu za razne namjene.
Phantom 4 RTK
najnoviji je proizvod, koji maksimalno ubrzava proces snimanja naterenu. RTK/PPK opcija eliminira potrebu snimanja kontrolnih točaka na terenu (GCP) i uvelike olakšava i ubrzava terenski rad. Postiže u konačnici visoku točnost 3D modela i otrofota. Plug And Play opcija - izrazito jednostavan u pripremi za misiju i u samom letu.

Novi RTK modul je integriran direktno u dron i osigurava centimetarsku točnost u realnom vremenu (snimke su točno georeferencirane odmah pri snimanju). RTK modu može osigurati točnost 1cm horizontalno i 1.5cm visinski, te Phantom 4 RTK daje konačnu točnost fotogrametrijskih modela <5cm.DJI Phantom 4 RTK
spaja svoj RTK sustav na D-RTK 2 mobilnu baznu stanicu ili putem NTRIP (RTCM) pomoću 4G modema ili WiFi hotspot-a. UNa područjima s lošom pokrivenošću GSM signalom, Phantom 4 RTK omogučuje snimanje s PPK (post processing kinematic) opcijom, najsigurnijom opcijom. Opremljen je 1", 20MPix CMOS senzorom s mehaničkim zatvaračem što još dodatno povećava kvalitetu fotografija i eliminira deformacije i zamućenje snimke.

Visoka pouzdanost ovog sustava osigurana je s 4 neovisna motora s rotorima od izdržljivog materijala. Upravljanje dronom izvodi se s daljinskim kontrolerom dometa 7km kao i pogled iz kamere preko zaslona na daljinskom upravljaču.

 


U kompletu dvije (2) baterije od LiIon-Poli 5350mAh, osiguravaju i 30 minuta neovisnog leta po bateriji (ukupno do 60 min). Rezervni rotori (4 para rotora ukupno), punjači, kontroler s podesivim nosačem zaslona i zaslonom na dodir.


Planiranje misije

U kompletu isporučuje se
GSRTK aplikacija za planiranje misije mjerenja, kreiranje plana leta, podešavanje osnovnih parametara te kontrolu misije. Program potpuno automatski kreira plan leta na osnovu željenih parametara, kako bi na najoptimalniji način pokrio teren iznad kojeg se izvodi let.

 

Programska i hardverska podrška

Korisnicima i kupcima DJI Phantom 4 RTK sustava osiguravamo stučnu pomoć pri odabiru opreme, instaliramo opremu, podešavamo sve parametre potrebne za izmjeru, provodimo obuku mjerenja i procesiranja podataka i osiguravamo podršku i održavanje. "Ključ u ruke"!
 

U paketu osiguravamo program za izradu preciznih georeferenciranih 2D (orto-foto) i 3D (oblak točaka, MASH) modela:


Klikni za detaljnije o Pix4D