Pix4Dmapper


Progra za izradu 2D i 3D modela (orto-foto, oblak točaka, MASH) iz fotografija

Jednostavno, pouzdano, precizno, automatizirano!

- Kreiranje 3D modela, oblaka točaka, ortofota iz fotografija -

- 3D modeli bez mrtvih kuteva -

- Slojnice, površine, volumeni -

- Presjeci / profili -

- TIN modeli u boji, MASH -

- Iscrtavanje i izvoz u CAD ili druge programe -

- Mali, rednji i veliki projekti -

- Brz, precizan, jednostavan -


Pix4D
je profesionalni računalni program za izradu geodetskih (fotogrametrijskih) podloga na osnovu fotografija (snimaka iz drona). Jedan je od najraširenijih i najcjenjenijih takvih programa s najviše ponuđenih opcija.Pix4D Mapper automatski pretvara slike uzete dronom, ručno ili avionom u visoko-precizne, georeferencirane 2D mape (orto-foto) i 3D modele (oblak točaka, MASH).Potpuno automatiziran tijek obrade, Jednim klikom do rezultata. Izrada 3D modela većih površina, kao i linijskih objekata (čvor Ploče).

Izrada 3D  modela područja s velikom visinskom razlikom. Izrada 3D modela (Dubrovački Elafiti) litice (visina 85m). Snimanje vertikanog terena kamerom s drona postavljenom pod kutem od 75 i obrada s automatskim uklapanjem "kosih" snimaka.

Pix4D Mapper Pro može automatski obraditi i uklopiti snimke koju su snimane pod nekim kutom (nisu ortografske) - REZULTAT: 3D MODEL BEZ MRTVIH KUTEVA

Snimak parcele na Braču, Milna za potrebe geodetske podloge.

3D model kamenoloma na Braču, Pučišća, visoka detaljnost snimka. 
3D podaci iz Pix4D programa izvoze se u sve poznate CAD i 3D programe za daljnju obradu, iscrtavanje, projektiranje i slično, npr. AutoCAD.

     

Klikni za povečanje.

Kombinacijom Pix4D Mapper Pro programa i DJI Phantom4 RTK drona, dobili smo vrhunski, precizni i jednostavan sustav (alat) za precizna feodetska snimanja iz zraka koji si može priuštiti svaki geodetski/projektantski ured.
 

PRIMJERI 3D MODELA:

1) Autocesta, Ploče (klikni za 3D prikaz)

2) Lafodija (klikni za 3D prikaz)

3) Fontana, Prvić (klikni za 3D prikaz)

4) Milna, Brač (klikni za ortofoto prikaz)

5) Mulo (klikni za 3D prikaz)

(3D modeli i oblaci točaka kao i ortofoto, smanjene su kvalitete kako bi se postiglo optimalna brzina otvaranja i baratanja modelima online)

 

Načini kupnje Pix4D licence:

1. Mjesečna licenca
(30 dana), nabavite Pix4D Mapper i koristite ga kad vam treba kupnjom mjesečne licence. Sve opcije u softveru su otključane. Licenca je za dvije instalacije, može se koristiti istovremeno na dva računala. Nadogradnj su stalno dostupne. Mogućnost obrade podataka u Cloudu - učitavanje snimaka na Pix4D cloud i preuzimanje gotovih modela, djeljenje podataka i vizualizacija.

2. Godišnja licenca
 Pix4D Mapper dostupan Vam je na korištenje godinu dana po povoljnijoj cijeni. Sve opcije otključane unutar softvera. Licenca je za dvije instalacije, može se koristiti istovremeno na dva računala. Nadogradnj su stalno dostupne. Mogućnost obrade podataka u Cloudu - učitavanje snimaka na Pix4D cloud i preuzimanje gotovih modela, djeljenje podataka i vizualizacija.

3. Trajna licenca
 Vremenski neograničen rad sa Pix4D Mapper uz besplatne nadogradnje godinu dana.

PDV nije uračunat u cijene!