Profesionalni fotogrametrijski softveri

 

Pix4Dmapper je profesionalni fotogrametrijski softver za izradu oblaka točaka, ortogonalnih projekcija (ortofoto), 3D modela (MASH), DTM-a iz fotografija. Pix4Dmapper automatski pretvara slike uzete dronom, ručno ili avionom u visoko-precizne, georeferencirane 2D mape (orto-foto) i 3D modele (oblak točaka, MASH). Potpuno automatiziran tijek obrade. 3D podaci iz Pix4D programa izvoze se u sve poznate CAD i 3D programe za daljnju obradu, iscrtavanje, projektiranje i slično, npr. AutoCAD.
   
Pix4Dfields je napredni fotogrametrijski softver za mapiranje i analizu usjeva (nasada) iz zraka. U vrlo kratkom vremenu, direktno na terenu dobit ćete potrebne mape za inspekciju, analizu i vizualizaciju promjena na usjevima kroz cijelu godinu.
   
Pix4Dmodel softver za izradu 3D modela nikad nije bio brži i jednostavniji. U samo nekoliko minuta direktno na terenu kreirajre 3D model iz fotografija, analizirajte, mjerite, uspoređujte predmetni model na samom računalu. Izvrstan alat za brzu i jednostavnu kreaciju 3D modela.
   
Pix4Dreact softver za ultra brzu izradu 2D mapa (ortogonalne projekcije - ortofoto) za različite potrebe, inspekciju terena, potragu, mapiranje posljedica prirodnih nepogoda, itd. U samo nekoliko minuta, direktno na terenu kreirajte precizni ortofoto visoke rezolucije iz fotografija drona.
   
Pix4Dbim 3D softver za praćenje gradilišta, iskopa, nasipnih zona, odlagališta, ... Kreirajte oblak točaka, ortogonalne projekcije i 3D modele, računajte površine i volumene, uzdužne i poprečne presjeke, uspoređujte prije/poslije radova prema vremenskoj liniji, preklapajte rezultate s izvonim planovima, pratite izgrađenost, prije/poslije iskopa/nasipa, uspoređujte volumeme i površine. Podjelite rezultate na cloudu.
   
Pix4Dcapture besplatna aplikacija za planiranje i izvođenje misija leta dronovima za kasnije optimalno 3D mapiranje. Za koptere, avione, RGB i multispektralne kamere i termalne kamere. Instalirajte na pametni telefon ili tablet (Windows, Andoid, IOS). Automatske i ručne misije.

 

Instalacija, obuka, podrška

Kupcima osiguravamo stučnu pomoć pri odabiru opreme, instaliramo opremu, podešavamo sve parametre potrebne za uporabu, provodimo obuku letenja s dronom i procesiranja podataka i osiguravamo podršku i održavanje. "Ključ u ruke"!