Proizvodi: Geodetski instrumenti: South:                                                                   

 

SOUTH NTS 962R / 965R  


klikni za povečanje

 

 

Najavljene su još početkom 2008. god. i konačno su stigle i na hrvatsko tržište! NTS960 vam donosi navišu tehnologiju na terenu. Ekran osjetljiv na dodir, (touchscreen), Windows CE operativni sustav, USB sučelje, lasersko mjerenje i bogat "On-board" softver. Otporne na sve vremenske uvijete, osiguravaju visoku točnost (2"/5", 2mm), neograničenu memoriju putem host/slave USB sučelja, a nesmetan rad osigurava dugotrajna baterija. Za vas koji želite visoku tehnologiju i najnovija rješenja a po pristojnoj cijeni, organizirali smo komplete - dvije baterije, drveni teški stativ, prizma sa značkom i futrolom, teleskopski štap 5m sa futrolom, miniprizma sa sekvencijalnim štapom 1.8m i futrolom, program). Provjerite najpovoljniju cijenu ovdje...

Velik ekran i Windows OS
Ova stanica koristi Windows CE.NET 4.2 operativni sustav, jednostavna je za uporabu putem velikog kolor LCD zaslona dijagonale 3.5" rezolucije 240x320 dpi. Omogučuje istovremeni prikaz velikog broja podataka na zaslonu. Windows-i osiguravaju vrlo laku uporabu, čitak podatak i jednostavno mjerenje.

Kolor touchscreen
Stanicom upravljate preko velikog kolor ekrana osjetljivog na dodir bez potrebe za tipkovnicom.

32 Bit CPU
Brzi 32-bitni procesor za brzo snimanje i obradu podataka. Velika memorija za programe i podatke.

 

SmartSTATION NTS-82

960R i RTK GPS S82 u kombinaciji tvore SmartSTATION NTS-82, koja kombinira totalnu stanicu i GPS te omogućava prikupljanje koordinata stajališta direktno iz GPSa - možete postaviti stanicu na bilo kojem mjestu, bez poznate točke!

Točnost i performanse:
2"+2mm, domet bez prizme 300m, na prizmu 5000m
RTK položajno 1cm+1ppm
RTK visinski 2cm+1ppm
STATIC položajno 3mm+1ppm
STATIC visinski 5mm+1ppm

Izgled sučelja NTS960R

Program je jednostavan i inovativan sa opcijama dostupnim odmah na programskom prozoru! Osim preko ekrana osjetljivog na dodir, programskim zadacima možete upravljati i putem tipkovnice. Preuzmite upute za Basic i Standard survey programe Ovdje.

MAPPING GENIOUS

Mapping Genious je integrirani program za prikupljanje podataka i kartiranje odmah na terenu. Objedinjuje prednosti terenskog računala ili PDA računala i kontrolera. Uz koordinatne podatke omogućuje i prikupljanje atributa, kodova te istovremeno kartiranje. Preuzmite upute u pdf formatu za Mapping Genious Ovdje.

Kompatibilnost

Program za mjerenje kompatibilan je sa većinom postojećih vektorkih baza podataka (kao najpoznatiji dxf, shp i sl.) što omogućuje učitavanje i korištenje podloga prilikom snimanja na terenu, a isto tako i export snimljenih i obrađenih podataka u tim formatima

Engineering Genious

je integrirani programski paket posebno proizveden za radove u graditeljstvu. Omogučuje prikupljanje podataka, računanja i kartiranja koji mogu biti primjenjeni na razne načine pri iskolčenju, raznih presjeka linija ili lukova, mjerenja nanosnih skela i sl. Preuzmite upute za E.G. Ovdje.

Preuzmi brošuru u pdf formatu!

     
  NTS 962R NTS 965R
Mjerenje na prizmu 4000m 4000m
Mjerenje bez prizme 300m 300m
Točnost mjerenja 2"/2mm+2ppm 5"/2mm+2ppm
Način mjerenja kuteva dvostruko (dijametralno) očitanje limba (podjele)
Komenzator dvo-osni
Zaslon obostrani
Visak optički
Programi operativni sustav Windows CE.NET 4.2
standardni programi + ROAD+COGO

Preuzmite upute za: BASIC I STANDARD SURVEY; MAPPING GENIOUS; ENGINEERING GENIOUS